Zuid-Afrika

Inspiring new ways

Zuid-Afrika is dé bestemming om avontuurlijke safaritochten te maken en de big five te spotten, wereldsteden als Johannesburg te ontdekken en te genieten van de beste wijnen ter wereld. Ontdek alles over het diverse Zuid-Afrika. Maak kennis met de highlights, ontvang de beste tips van South African Tourism en laat je inspireren.

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 jaar geleden

Laatste plaatsen beschikbaar!

Schrijf je nu in voor de Masterclass Zuid-Afrika

Dit jaar organiseert South African Tourism weer een aantal Masterclasses, waar we nog enkele plaatsen beschikbaar hebben. We bieden deze keer drie Masterclasses aan waarbij je meer leert over de off-the-beaten-track, of alternatieve reizen binnen Zuid-Afrika. Maak onder andere kennis met de Eastern Cape, Northern Cape en de Western Cape provincies en leer over verborgen plekken binnen de bekende routes. Let op, deze Masterclasses zijn met name bedoeld voor diegenen die nog niet eerder bij een Masterclass South Africa zijn geweest. 

DATA MASTERCLASSES

De Masterclasses voor 'gevorderden' vinden plaats op de volgende data. Bij de Masterclasses bieden we een diner aan van 18:00-19:00 uur, dus voorafgaand aan de training:

  • Maandag 10 februari 2020 in Van der Valk Hotel Breukelen, van 19:00-22:00 uur (nog 4 plaatsen beschikbaar)
     
  • Woensdag 12 februari 2020 in Van der Valk Hotel Princeville in Breda, van 19:00-22:00 uur (nog 14 plaatsen beschikbaar)
     
  • Donderdag 13 februari 2020 in Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle, van 19:00-22:00 uur (nog 2 plaatsen beschikbaar)

DMasterclassesaarnaast hebben we één Masterclass beschikbaar voor de reisadviseur met nog weinig kennis over Zuid-Afrika. Hierbij leer je alle basics over de bestemming Zuid-Afrika.

Deze basis Masterclass vindt plaats op zaterdag 15 februrari 2020 bij South African Tourism in Amsterdam, van 10:00-17:00 uur.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar marco@southafrica.net. Let op, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

South African Tourism

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn