ZRA platform & verkiezing

Alles voor de ZRA

Dit is dé plek voor alle zelfstandig reisadviseurs van Nederland. Hier kun je terecht voor leuke tips en tricks speciaal voor ZRA’s, je vindt er het laatste nieuws uit de branche én je leest er alles over de spannende ZRA Verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Een verkiezing waarin je kunt strijden om de titel, maar ook talloze creatieve mogelijkheden krijgt om je ‘company’ naar een hoger niveau te tillen.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Blijf door middel van deze pagina op de hoogte van alles over de verkiezing en het laatste nieuws op ZRA-gebied.


SPONSOREN

Laatste toevoegingen:

Stefan Kort eerste Travel Counsellor op Curaçao

Stefan Kort, werkzaam als guest service manager bij Morena Eco Resort op Curaçao, wordt de eerste Travel Counsellor op Curaçao. ‘Hij gaat zijn bedrijf vanuit hier opzetten’, zegt Fred van Eijk, managing director Travel Counsellors Nederland en België, die momenteel op Curaçao verblijft. (...)
Lees verder

Jeanet Hospes maakt nieuwe start als ZRA

Jeanet Hospes start per 1 september als zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch Travel. De eigenaren van Reisburo Franeker hoopten al op een spoedige terugkeer in de reiswereld toen ze vorige maand, als gevolg van de coronacrisis, het team moesten ontbinden en de activiteiten moesten staken(...)
Lees verder

Personal Touch Travel verwelkomt 15 nieuwe ZRA’s

Na zes maanden hard studeren hebben 15 ZRA’s de opleiding tot zelfstandig reisadviseur aan de Personal Travel Academy afgerond. In Madurodam ontvingen zij hun diploma uit handen van Frank Oostdam. Halverwege de opleiding brak het coronavirus wereldwijd uit. PTT: ‘Dit was de start van een(...)
Lees verder

Travel Counsellors geslaagd voor de Travel Academy

De derde groep Travel Counsellors heeft het Travel Academy programma van 32 weken succesvol doorlopen. Twee Nederlandse en twee Belgische Travel Counsellors zijn daarmee geslaagd voor hun interne opleiding. Ze zijn nu klaar om hun eigen onderneming als zelfstandig reisadviseur te runnen. De(...)
Lees verder

The Travel Club breidt haar franchiseformules uit

Om de franchisenemers ook in deze uitdagende tijden tegemoet te komen, breidt The Travel Club uit met drie nieuwe formules. Met naast Zelfstandig Reisondernemer (ZRO) nu ook Zelfstandig ReisAdviseur (ZRD), Zelfstandig Reisadviseur Zekerheid (ZRZ) en Zelfstandig ReisPlanner (ZRP). ZRO De al(...)
Lees verder