TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

TUI: speciaal ticket only-tarief voor agenten

TUI verruimt de mogelijkheden voor reisagenten om zelf op bestemmingen te gaan kijken. Op vluchten met vertrek in de periode 16 juli tot en met 31 augustus biedt TUI een speciaal ticket only-tarief aan op de eigen TUI fly vluchten.

De prijzen zijn 100 euro voor een medium haul ticket en 200 euro voor een long haul ticket. Beide tarieven zijn inclusief taxen, exclusief bagage en op basis van IPB (indien plaats beschikbaar) op korte termijn.

De afgelopen tijd heeft TUI veel agenten meegenomen om een aantal bestemmingen te herontdekken, met inspectiereizen naar Mallorca, Zakynthos, Gran Canaria en Aruba. Er werd hierbij veel gevlogd, geblogd en informatie gedeeld over die reizen.

‘De vele uitingen op social media van deze branche-reizigers zijn zeer welkom’, zegt TUI. ‘Een groot deel van de consumenten wil best met een vliegvakantie naar de zon, maar aarzelt en heeft vragen over de situatie ter plaatse. De beelden van de vluchten, maar ook vanaf de bestemmingen zelf werken zeer overtuigend.’

TUI constateert dat de vliegvakanties goed beginnen op te pakken. Er is de laatste weken een toename in het aantal geboekte last minutes te zien. De beelden van en verhalen over de vakantiebestemmingen zelf dragen daar zeker aan bij, zegt de touroperator.

Details over de nieuwe Summer Discover Deal, exclusief voor reisagenten, is te vinden op TUI Online. Overigens had TUI ook al een kortingsregeling van 150 euro voor reisagenten open staan, die individueel op verkenningsreis wilden gaan.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn