TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

TUI breidt zomeraanbod 2021 verder uit

TUI heeft haar zomeraanbod 2021 verder uitgebreid. Er zijn verschillende nieuwe bestemmingen bekend gemaakt, frequentieveranderingen en andere noviteiten. Het nieuwe, of fors uitgebreide, aanbod is vanaf deze week boekbaar. Luc Lentjes, Director Product & Yield van TUI Nederland en België;(...)
Lees verder

Productaanbod KRAS voortaan ondergebracht bij hoofdmerk TUI

TUI Nederland biedt momenteel producten aan onder de merken TUI en KRAS. Per 1 april 2021 zal TUI niet langer vakanties aanbieden onder het merk KRAS en wordt een groot deel van het productaanbod ondergebracht bij het merk TUI. In het kader van de digitale transformatie die TUI moet klaarmaken(...)
Lees verder

TUI lanceert met Workation (internationaal) thuiswerken

Om aandacht te hebben voor het mentale welzijn van thuiswerkers ontwikkelde TUI hiervoor het TUI Workation-concept; het combineren van werk en vakantie zonder dat het vakantiedagen kost.  'Werken in een inspirerende omgeving, op een goed uitgeruste werkplek waar je na een productieve(...)
Lees verder

Rol reisadviseur komende jaren alsmaar groter!

‘Het bestaansrecht van het reisbureau en de reisadviseur is de komende jaren groter dan voor Covid.’ Dat zegt Arjan Kers, general manager van TUI Nederland, in een interview met TravMagazine. ‘We zien dat veel online klanten het reisbureau binnenstappen omdat ze persoonlijk reisadvies willen.(...)
Lees verder

Enorme vraag naar Griekse bestemmingen voor najaar

Arjan Kers (TUI) aan het woord
Nu de PCR-test voor Griekenland per 1 september is opgeheven, ziet TUI Nederland sinds afgelopen weekend een enorme vraag naar de bestemmingen Kos, Rhodos, Kreta en Zakynthos voor september/oktober, zelfs met uitloop naar begin november. Dat zegt Arjan Kers, general manager van TUI(...)
Lees verder