Travel South USA

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

Schoonheden van West Virginia

Natuurliefhebbers zijn op de juiste plek in de Mountain State, oftewel West Virginia. Wandelen, varen, golfen, skiën het is er allemaal.

Volg een intense wilwatertocht langs de Upper Gauley rivier of klim omhoog langs de Via Ferrata bij Nelson Rocks. Reizigers die het rustiger aan willen doen kunnen golfen op één van de prachtige golfbanen of ontspannen kajakken op de Coal River. Het berglandschap van West Virginia leent zich voor een buitenparadijs met avontuurlijke elementen voor alle interesses en niveaus.

Ook is de staat de perfecte plek voor wintersporters! Van relaxte tot epische afdalingen en dat in combinatie met een waanzinnig uitzicht over het witte landschap. Stap aan boord van een trein van Mountain Rail Adventures en geniet van de mooiste en meest afgelegen gebieden. Van halve dagtripjes geschikt voor kleine kinderen, tot hele dagen met een overheerlijke lunch en live entertainment.

Raad jouw klanten ook aan om de New River Gorge National River te bezoeken. Dit is een ruige rivier die van North Carolina, Virginia naar West Virginia stroomt. De rivier is omgeven door prachtige kleurige bossen en berggebied. Je kunt hier dan ook wandelen, raften, mountainbiken en klimmen.

Je kan ook de Fayette Station Road van 12 kilometer nemen, die je over een smalle brug naar de andere kant van de rivier brengt en onderweg een waanzinnig uitzicht biedt! Eén van de hoogtepunten is de New River Gorge Bridge. Deze stalen brug spant over de New River met een lengte van 924 meter en was jarenlang de langste stalen boogbrug ter wereld. Het park en dus ook deze indrukwekkende brug kunnen gratis bezocht worden. Daarnaast zijn er vier Visitor Centers te vinden.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn