Travel South USA

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

Soundtrack of America, Tennessee

Muziekfans zijn op de juiste plek als ze arriveren in de staat Tennessee. Hier kunnen bezoekers naast het genieten van de muziek ook meer leren over de historie en het ontstaan van diverse muziekstromen.

Ervaar de beste livemuziek bij Nashville’s Ryman Auditorium en Grand Ole Opry. Wandel door de beroemde Broadway Historic District waar je onder andere Toostie’s Orchid Lounge vindt. Reizigers wanen zich even in het leven van de legendarische King of Rock ‘n’ Roll, Elvis Presley, in zijn mansion Graceland. Hier loop je door zijn gigantische huis, zie jij zijn verzamling van auto’s en vliegtuigen en kunnen mensen hun eer betonen bij zijn graf. Voor een avond gevuld met muziek, dans, optredens en gezelligheid moet je in Beale Street zijn. Zowel Graceland als Beale Street zijn gelegen in de bruisende stad Memphis. Ook vind je hier Sun Studio, waar Elvis zijn eerste nummer opnam en waar Johnny Cash, Jerry Lee Lewis en Carl Perkins legendes werden! Mensen kunnen voor 14 dollar een rondleiding volgen.

Tip: muziekliefhebbers kunnen de stad Nashville niet verlaten zonder een bezoekje aan het Johnny Cash Museum. Het museum bezit over een gigantische collectie aan kleding, platen en prijzen van Johnny Cash. Het museum is zeven dagen in de week geopend.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn