TravBusiness

Alles voor de zakelijk reisagent

Met diverse zakenreisbureaus, 'reguliere' reisbureaus die tevens zakenreizen boeken en (directie-)secretaresses en assistentes in Nederland, is de zakenreismarkt een leuke, interessante en gevarieerde branche. Om ook aan jouw informatie behoefte te voldoen, is deze TravBusiness Ecademy opgesteld. Laat je inspireren!

Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

Speciale aanbieding Korean Air voor MKB

KALBIZ is een gratis programma van Korean Air ontworpen voor midden- en kleinbedrijf. Korean Air biedt een welkomst kortingsbon voor elke nieuw ingeschreven reiziger en een upgrade volgens de jaarlijkse waarde van gekochte tickets. Reizigers die al deelnemen aan het frequent flyer programma SKYPASS blijven genieten van de persoonlijke voordelen.

Besparingen voor reizigers
Reizigers ontvangen een welkomst kortingbon van 5% bij aanmelding op www.korenair.com. Deze kortingscoupon is te gebruiken binnen 1 jaar en geldig op alle Korean Air vluchten, ook codeshare vluchten, van Europa naar Korea en verder.

Inschrijven
Om een bedrijf in te schrijven gaat u naar www.koreanair.com en vult u de gegevens in van het bedrijf en contactpersoon, de Korean Air SKYPASS nummers en email adressen van de reizende werknemers in op de KALBIZ registratie pagina. Minimaal drie reizigers moeten ingeschreven worden. Mochten deze nog niet deelnemen aan SKYPASS kunnen deze zich aanmelden op www.koreanair.com.

Voordelen

 Voordelen

 Waarde van gevlogen tickets

 1x Enkele reis Business Class upgrade

 EUR 30.000 – 49.999

 1x Retour Business Class upgrade

 + EUR 50.000

Ingeschreven bedrijven kunnen elk kalenderjaar maximaal 1 retour business class upgrade verdienen met een economy class ticket in de Y, B of M klasse die geupgrade kan worden.

De waarde is gebaseerd en berekend op tickets die tussen januari en december gevlogen zijn vanaf Europa, en gekoppeld zijn aan een SKYPASS nummers van de geregistreerde werknemers.

Voor wie is KALBIZ?

  • KALBIZ is een gratis programma van Korean Air voor Europese MKB met een geldig BTW-nummer. Deelnemende bedrijven moeten minimaal drie werknemers met een SKYPASS nummber inschrijven.
  • Er is geen minimumaankoop vereist voor de eerste twee kalenderjaren om ingeschreven te blijven. Om ingeschreven te blijven vanaf het derde kalenderjaar, moet het deelnemende bedrijf minimaal € 5000 hebben gekocht in het tweede kalenderjaar.
  • Om in aanmerking te komen voor het KALBIZ programma in Europa moet het bedrijf gevestigd zijn in de EU, Groot Brittanie, Norwegen, IJsland, Zwitserland of Turkije. Een lijst van deelnemende landen is te vinden bij de ‘Terms & Conditions’ op de registratie pagina op www.koreanair.com.
  • Bedrijven die al deelnemen aan een ander programma van Korean Air (bijv. Corporate contract), reisorganisaties of reisagenten komen niet in aanmerking voor KALBIZ.
  • Korean Air behoudt zich het recht voor om te bepalen of een bedrijf in aanmerking komt voor deelname aan het programma en om het programma aan te passen, mocht dit nodig zijn.

Verdere details over KALBIZ voordelen en voorwaarden is te vinden op de ‘Terms and Conditions’ op www.koreanair.com.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn