Oman

Woeste woestijnen, witte stranden en eeuwenoude bergdorpjes. Je vindt het allemaal op het Arabische schiereiland Oman. Het eiland is dan ook de ideale vakantiebestemming voor de reiziger die graag andere culturen ontdekt en van afwisseling houdt. Ook is Oman ‘the place to be’ voor actieve outdoor activiteiten. Genoeg te doen en beleven dus! Leer hier alle in’s en out’s over Oman, zodat jij jouw klant het beste kan informeren. Het veilige en gastvrije Oman hypnotiseert, verrast en betovert. Op het Arabische schiereiland valt meer dan genoeg te ontdekken. Van woeste woestijnen tot witte stranden en van eeuwenoude bergdorpjes tot geurende soeks. De ideale vakantiebestemming voor de reiziger die graag andere culturen ontdekt en houdt van afwisseling. Maar Oman is ook ‘the place to be' voor actieve outdooractiviteiten!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 jaar geleden
22 jun

Proef de sfeer van Oman in Scheveningen

SALAAM ALAYKUM - WELKOM IN HET BETOVERENDE SULTANAAT OMAN

Het Sultanaat Oman is als het sprookje van duizend-en-een-nacht. Je vindt er uitgestrekte zandstranden, machtige bergen, tropische oases en verlaten woestijnen. Wil jij graag meer te weten komen over dit prachtige land? Kom dan op 22 juni naar de Sail van Scheveningen en maak kennis met het gastvrije Sultanaat!

Tijdens de Sail van Scheveningen ligt het militaire schip van Oman, de Shabab Oman II, in scheveningen. Dit schip is van de Koninklijke marine van Oman en het is dan ook bijzonder dat het schip in Nederland ligt. Dit is de ideale gelegenheid om kennis te maken met een echt Omani Tallship en zijn bemanning. Wil jij op dit unieke schip genieten van een hapje en een drankje terwijl je de sfeer van Oman ontdekt? Meld je dan nu aan!

Wanneer
Zaterdag 22 juni 2019, van 20.00u - 21.30u.

Waar
Sail Scheveningen
Vissershaven
Scheveningen, Den Haag

Programma
20.00 – 21.30 fingerfood en een alcoholvrij drankje

Ben je erbij?
Meld je aan voor donderdag 20 juni, 15.00u. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@visitoman.nl

Vragen?
Neem contact op met het Verkeersbureau van Oman via tel. 020-6541566 of e-mail info@visitoman.nl.  

Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol is vol!

Oman, 'Beauty has an address'!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn