MSC Cruises

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

MSC Cruises

MSC Cruises biedt de mogelijkheid om te kunnen ontspannen, plezier te hebben voor jong én oud en te genieten op het zelfde moment op verschillende bestemmingen wereldwijd.

Vandaag de dag, bestaat de vloot van MSC Cruises uit meer dan 17 ultramoderne schepen. De laatste toegevoegde schepen aan onze vloot, de MSC Bellissima en MSC Grandiosa, biedt gasten ongeëvenaarde niveaus van comfort, veiligheid en futuristische technologie die cruise tot een all-round en real-time digitale ervaring maakt.

Wij willen dat je niet alleen de wereld ziet, maar dat je deze ziet in stijl. Om dit te doen, blijven wij nieuwe schepen introduceren met futuristische technologieën, verbeterde entertainment aan board zoals MSC MasterChef at Sea, om een echte unieke cruise ervaring te bieden.

Om dit te kunnen realiseren heeft MSC Cruises een investeringsplan opgesteld tot en met 2027 waarin nog 12 ultramoderne schepen worden gebouwd.

 

 

 

 

Laatste toevoegingen:

MSC CRUISES' MSC MAGNIFICA HERSTART SCHEEPSOPERATIE MET 10-NACHTEN CRUISES IN DE MIDDELLANDSE ZEE

MSC CRUISES' MSC MAGNIFICA HERSTART SCHEEPSOPERATIE MET 10-NACHTEN CRUISES IN DE MIDDELLANDSE ZEE • Prachtige vaarroute op één van MSC Cruises’ charmantste schepen met bezoek aan zes historische plaatsen in Italië, Malta en Griekenland • Het tweede schip van MSC Cruises herstart haar(...)
Lees verder

KIES UW VOORDEEL - MSC CRUISES!

KIES UW VOORDEEL ACTIE - ZOMER 2021 Kiest uw klant voor een gratis drankpakket of gratis hutupgrade? Iedereen heeft zijn eigen beeld van een ideale vakantie en iedereen moet dan ook in de gelegenheid zijn om zijn of haar eigen vakantie naar wens samen te stellen. Daarom heeft je klant bij MSC(...)
Lees verder

MSC Cruises verrijkt en breidt vaarroutes uit

MSC Cruises heeft aangekondigd dat haar tweede schip dat terugkeert om gasten te verwelkomen, de MSC Magnifica, een langere vaarroute zal hebben én een nieuwe startdatum biedt, welke nu 19 oktober zal zijn, voor een serie van 7 afvaarten inclusief een kerstafvaart van 8 nachten met vertrek(...)
Lees verder

Een cadeau voor Rob Jongmans namens MSC Cruises

Rob Jongmans, voormalig mede-eigenaar van Reisbureau Relik & Van Hooft in Breda, ontving uit handen van Erik Schuffel een cheque voor een MSC Cruise als dank voor zijn jarenlange inzet en als waardering voor zijn ondernemerschap.   Foto: Rob Jongmans, voormalig mede-eigenaar Relik &(...)
Lees verder

MSC GRANDIOSA HERSTART AGENTENAANBIEDING!

WE ARE BACK AT SEA! Wil jij herstart van de MSC Grandiosa*/ MSC Magnifica** ervaren en jouw klanten daardoor nog beter informeren over de aangepaste maatregelen? Dat kan nu voor jou als reisagent voor slechts €199 p.p. (best beschikbare hut- keuze uit binnen- buiten of(...)
Lees verder