FOX, verre reizen van ANWB

Reizen die verder gaan

Verre reizen, dat is de wereld ontdekken en lekker vakantie vieren. Vakantie vieren op de manier die jouw klant wenst. Van comfortabele groepsreizen en singlereizen onder begeleiding van de beste reisleiders van Nederland tot volledig georganiseerde en flexibele privéreizen. Op basis van de wensen van onze reizigers ontwerpen wij jaarlijks nieuwe reizen. Dit doet FOX, verre reizen van ANWB al 20 jaar.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van Anoniem

Anoniem (niet gecontroleerd)

1 jaar geleden

Wissel nú het reisvoucher in!

Heeft jouw klant een ANWB-Reizen voucher maar wil hij/zij dichter bij huis op vakantie dan bieden wij ook de mogelijkheid om het voucher in te leveren voor een Pharos of ANWB-Ledenreis. Deze reizen kunnen door jou als reisagent ook geboekt worden met behoud van commissie.

Geeft je klant toch de voorkeur aan een verre reis in 2021, dan kan dit natuurlijk ook en hebben we meteen goed nieuws! Het grootste deel van het Fox reisaanbod voor 2021 is nu al online boekbaar! En… vroeg boeken loont, want boekt je klant minimaal 8 maanden voor vertrek, dan geldt er een leuke vroegboekkorting twv €50,-.

Wij staan te springen om jouw klant weer mee op reis te nemen. Van fietsen door de rijstvelden van Vietnam, wandelen door de Andes tot safari’s door prachtig Afrika.

Wij laten jouw klant graag zorgeloos op vakantie gaan. En daar hoort ook zorgeloos boeken bij. Daarom bieden wij nu tijdelijk de zekerheid van gratis annuleren. Zo is het geen enkel risico om toch die mooie vakantie te kunnen boeken! Meer informatie hierover vind je door op deze link te klikken.

Op dit moment wordt er naar de volgende FOX-bestemmingen niet gereisd:

  • t/m 31 december: Verre Reizen op alle bestemmingen (m.u.v.  Australië en Nieuw-Zeeland)
  • t/m 31 maart 2021: Australië en Nieuw-Zeeland
Touroperators, Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn