FOX, verre reizen van ANWB

Reizen die verder gaan

Verre reizen, dat is de wereld ontdekken en lekker vakantie vieren. Vakantie vieren op de manier die jouw klant wenst. Van comfortabele groepsreizen en singlereizen onder begeleiding van de beste reisleiders van Nederland tot volledig georganiseerde en flexibele privéreizen. Op basis van de wensen van onze reizigers ontwerpen wij jaarlijks nieuwe reizen. Dit doet FOX, verre reizen van ANWB al 20 jaar.

Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

5 jaar geleden

Klantbeloftes van FOX

Altijd naar het hart
Reizen is puur ervaren. Genieten van betoverende landschappen, kleurrijke culturen, heerlijke gerechten, geuren en geluiden die je nog nooit eerder hebt ervaren. Onze reisbegeleiders brengen je klant recht naar het hart van de bestemming. Zij zorgen ervoor dat je klant een aantal unieke ervaringen beleeft, die men bij geen enkele andere reisaanbieder meemaakt. Hoe dan ook, met FOX ontdek je het hart van de bestemming!
 
Altijd comfortabel
Bijzondere verre bestemmingen bezoeken én toch comfortabel reizen? Het kan echt én wij beloven het! We vliegen alleen met de beste luchtvaartmaatschappijen en overnachten hoofdzakelijk in centraal gelegen, drie- of viersterrenhotels. Op de bestemming reizen we met ruime, veilige touringcars en natuurlijk mag je gewoon een harde koffer meenemen! Wist je bovendien dat veel vertrekdata bij ons al vanaf het begin gegarandeerd zijn en veel excursies tijdens de reis inclusief zijn? Dat vinden wij dus heel normaal bij FOX!
 
Altijd uitstekende service
FOX staat al 20 jaar bekend om haar onovertroffen service. Zo worden onze reizen altijd begeleid door ervaren, Nederlandssprekende, ANVR gediplomeerde reisleiders, waarbij servicegerichtheid en passie voor het land in het bloed zit. Ook bezoeken we jaarlijks wereldwijd al onze bestemmingen, zodat praktische informatie op FOX.nl altijd actueel is. 
 
Altijd de beste prijs
Comfortabel reizen, maar wel tegen een uiterst scherpe prijs. Onze reisspecialisten zijn continu bezig overal over de wereld de beste deals te maken met mooie hotels en andere betrouwbare lokale partners. Dit zonder concessies te doen aan het allerhoogste doel: een onvergetelijke en comfortabele reiservaring voor je klant.Wist je trouwens dat bij ons heel veel excursies en andere extra’s inbegrepen zijn in de prijs? Goed om te weten als je prijzen gaat vergelijken. En… een optie nemen is bij ons kosteloos.
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn