Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

Verbeterde curacao.com

Ontdek de vernieuwde site!

De Curaçao Tourist Board (CTB) heeft een nieuwe, verbeterde website gebouwd, waarmee je jouw klanten nog makkelijker over de streep kunt trekken om naar dit prachtige eiland af te reizen! 

Met de groeiende rol van het toerisme op het eiland en de lancering van de nieuwe campagne 'Feel It for Yourself', was het tijd voor een nieuwe website. Deze is door Curaçao Tourist Board (CTB) gebouwd en biedt levendige kleuren en spectaculaire beelden van het eiland. De foto's en video's wekken de nieuwsgierigheid van potentiële reizigers op en nodigen uit om het eiland zelf te ervaren. Via de nieuwe website biedt de CTB reizigers een gebruiksvriendelijk platform waarmee ze voor, tijdens en na hun vakantie op Curaçao een onvergetelijke ervaring kunnen hebben. Tegelijkertijd is de site ook een informatiebron voor belanghebbenden op Curaçao en in het buitenland.

Curacao.com is ontworpen met moderne reizigers in gedachten, die op zoek zijn naar middelen waarmee ze hun reis van tevoren kunnen organiseren en plannen. Met de nieuwe curacao.com kunnen gebruikers bijvoorbeeld een reisroute maken om een ​​aantal lokale toeristische attracties te bezoeken en te ervaren. Daarnaast bevat de nieuwe website ook authentieke ervaringen, verteld door voormalige bezoekers van het eiland. De nieuwe website kan worden bekeken in zes talen: Engels, Nederlands, Spaans, Portugees, Frans en Duits.

Bezoek ze ​​op curacao.com en Feel It For Yourself.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn