Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

Curaçao introduceert de 'Dushi Stay Reporter'

Ramsay laat je zien hoe het eraan toegaat!

De Curaçao Tourist Board (CTB) heeft een mini web-serie gelanceerd, genaamd 'The Dushi Stay Reporter'. Deze webserie, die zal worden gedeeld op de sociale platforms van CTB; Facebook, Instagram en YouTube, zullen de avonturen van de lokale vlogger Ramsay Soemanta op het eiland tonen terwijl hij verschillende attracties, restaurants bezoekt en een aantal ervaringen op het eiland opdoet. Ondertussen ontmoeten en interviewen ze ook toeristen die momenteel op vakantie zijn over hun ervaringen op het eiland. Het doel van de webserie is om te laten zien dat Curaçao openstaat voor toerisme en een bestemming is waar bezoekers zich veilig kunnen voelen terwijl ze van een vakantie genieten.

Na de heropening van de grens voor geselecteerde landen op 1 juli 2020, werkte de Curaçao Tourist Board samen met de lokale vlogger Ramsay Soemanta en ontwikkelde een leuke webserie van 10 afleveringen om de nieuwe manier van reizen naar de bestemming te laten zien en zich te concentreren op veilige ervaringen in het COVID-19-tijdperk. Bekijk de diverse vlogs en zie hoe het eraan toe gaan op Curaçao!

Met de hulp van lokale eilandpartners, de Curaçao Airport Partners en de particuliere sector, kon Ramsay vastleggen hoe de horeca zich heeft voorbereid op de aankomst van gasten op basis van de 'A Dushi Stay, The Healthy Way'-protocollen. Deze protocollen zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid, Milieu en Natuur (GMN), het Ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO), de Curaçao Civil Aviation Authority (CCAA) en de private sector.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn