Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

Corendon Mangrove Beach Resort

Overal zie je de flora en fauna van Curaçao terug

Het vijfsterren all inclusive Corendon Mangrove Beach Resort werd begin juli officieel geopend. Van partners uit binnen- en buitenland, reisagenten, ministers, artiesten en influencers, iedereen was aanwezig bij de officiële opening van het ‘kindje’ van Gunay Uslu (Director Hotel Development & Design Corendon Hotels & Resorts). TravelPro werd uitgenodigd om twee nachten proef te slapen en neemt je mee door het hotel. 

'Het Corendon Mangrove Beach Resort is het meest duurzame en grootste resort van Curaçao tussen de mangrove en heeft een uniek koraalrif voor de deur. Ik ben trots, want wat hebben we met elkaar een prachtig resort neergezet ondanks alle tegenslagen', aldus de zus van Corendon-oprichter Atilay Uslu over het resort dat eigenlijk haar deuren al begin april zou openen.

Vakantiegevoel
Pratend met mensen op het eiland wordt al snel duidelijk dat het Corendon Mangrove Beach Resort het aantal kamers op het eiland in één klap verdubbelt wanneer het gehele hotel af is. Het hotel oogt modern, art deco stijl en voelt als Curaçao met een vleugje Miami en Ibiza. Wie door de receptie richting het water kijkt, krijgt het vakantiegevoel helemaal te pakken met de infinity pool met Coco Pool Bar, palmbomen, zon, zee, strand en een enorm cruiseschip in het zicht. De cruise terminal voor de deur heeft dan ook geholpen in de inspiratie voor het ontwerp van het hotel, dat het idee moet geven van een cruiseschip.

Lees hier meer over dit bijzondere project en bewonder de foto's en video's van deze reis!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn