Curaçao

Eiland in de zonnige Cariben

Het Curaçao Toeristen Bureau Europa heet je van harte welkom op het zonnige Curaçao! Met haar kleurrijke bevolking, authentieke en architectonische plekken is het een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee. Het is hét eiland als je op zoek bent naar stralende zon, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Maar Curaçao heeft nog veel meer. Ontdek het op deze exotische Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Curaçao Toeristen Bureau Europa

Anna van Buerenplein 41
2595 DA Den Haag
Nederland
Tel: +31 (0)70 891 6600
E-mail: info@ctbe.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Curaçao - beleef het zelf!

Laatste toevoegingen:

Curaçao introduceert de 'Dushi Stay Reporter'

Ramsay laat je zien hoe het eraan toegaat!
De Curaçao Tourist Board (CTB) heeft een mini web-serie gelanceerd, genaamd 'The Dushi Stay Reporter'. Deze webserie, die zal worden gedeeld op de sociale platforms van CTB; Facebook, Instagram en YouTube, zullen de avonturen van de lokale vlogger Ramsay Soemanta op het eiland tonen(...)
Lees verder

Vijf redenen om nu de zon op te zoeken in Curaçao

Nu de herfst dan toch echt is begonnen in eigen land is de hamvraag, waar naartoe voor nog wat zon uren dit najaar? We worden namelijk gelukkiger als we ons in hoge temperaturen bevinden. Maar liefst 82% van de Nederlanders geeft aan zich gelukkig te voelen bij een temperatuur tussen de 25-30(...)
Lees verder

De Curaçaose zon wacht op je!

Antwoord op veelgestelde vragen
Nu de dagen korter worden en regen het weer in Nederland begint te bepalen, zijn er nog nauwelijks bestemmingen waar jij en jouw klanten kunnen genieten van een ontspannen zonvakantie. Gelukkig ontvangt Curaçao jullie deze herfst en winter met open armen en op gepaste afstand. De zon op je(...)
Lees verder

Curaçao verwelkomt ruim 9.000 bezoekers in augustus

Curaçao Tourist Board (CTB) meldt 9.227 stayovers in augustus. Daarvan komt 89% uit Europa en 5% uit het Caribisch gebied. Met een select aantal landen in West-Europa dat aan de risicodrempel voldoet, kwam 91% van de Europese bezoekers uit Nederland. Het eiland heeft 7.518 Nederlandse bezoekers(...)
Lees verder

Maatregelen werken op Curaçao!

Muryad de Bruin, Regional Manager Europe van het verkeersbureau van Curaçao heeft in het kader van recent nieuws een update gegeven over de laatste stand van zaken op het vakantie-eiland. Over apps, de regio en de horeca. ‘We zijn heel positief over de komende maanden’. Een kort gesprek. Kunnen(...)
Lees verder