Brand USA

Word USA Expert!

Welkom op de Ecademy van Brand USA, die je helpt bij het verkopen van de USA als nooit tevoren. Het biedt je informatie over verschillende bestemmingen en ervaringen in de VS met de mogelijkheid jouw kennis te vergroten via de Brand USA Discovery Program.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van de Verenigde Staten!

Bestemmingen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

Ontdek Oregon

Prachtige kusten en adembenemende natuur

Je kunt Oregon niet leren kennen zonder er te zijn geweest want verhalen alleen zijn niet genoeg. Bewonder de fascinerende kustlijn, verken het vulkanisch gebergte, ontdek kristalheldere meren en verken woestijnen die zich eindeloos uitstrekken. Of het nu gaat om eersteklas pinot wijnen, het beste eten en het meest smakelijke ambachtelijk bier van het land, avontuurlijke fiets- of kanotochten of wat er maar in je opkomt: Oregon is waar je het kunt vinden. 

Naast de diverse nationale parken, heeft de Beaver State ook maar liefst meer dan 360 State Parks waar je heerljik kunt wandelen, picknicken of overnachten in yurt's, tipi's, rustieke cabins of op een camperground. Keuze genoeg dus!. Eten en drinken is in Oregon een ware ambacht en de makers zijn absoluut culinaire trendsetters. Op de vele culinaire festivals kun je al die lokale heerlijkheden zelf proeven. In Oregon wordt - in tegenstelling tot de meeste Amerikaanse staten - geen omzetbelasting berekend. Dit levert een besparing op van ongeveer 5-10 procent op alle aankopen. Het is dan ook zeker de moeite waard om een uitstapje te maken naar enkele van de bekende winkelketens of naar één van de vele outlet centers die de staat rijk is.   

#AskALocal 
In deze video krijg je tips over must-see's in Portland, zoals de meer dan 600 food trucks en het mooie Forest Park. Daarnaast aandacht voor Bend, de grootste stad in Central Oregon. Naast vele brouwerijen vind je hier vooral prachtige flora en fauna. In de winter kun je skiën in de Cascade Mountains. en 's zomers is het een waar paradijs voor outdooractiviteiten zoals hiken, fietsen en paardrijden, dit kan o.a. in Smith Rock State Park.
Klik hier voor alle #AskALocal-tips!

Insider Guides from Visit the USA
Dit is een leuke combinatie van glorieuze berglandschappen en schitterende kustlijnen. In Oregon staan o.a. de Cascade Range (met enkele nog actieve vulkanen), het indruk-wekkende Crater Lake National Park en Coos Bay op het programma. Daarnaast brengt deze rondreis de reiziger ook naar de staat Washington en Seattle. 
Klik hier voor de reisbeschrijving van Volcanic Sparks to Sparkling Shores

De prachtige kustlijn langs de Stille Oceaan en natuurwonderen zoals het Crater Lake National Park behoren tot enkele van de grootste publiekstrekkers van deze staat aan de Amerikaanse westkust. In de Cascade Range vindt men enkele geweldige skigebieden, terwijl Portland, de grootste stad in Oregon, landelijk bekend staat als een bruisend cultureel centrum. Meld je hier aan!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn