Amazing Thailand

Laat je betoveren

Thailand is een wonderbaarlijk koninkrijk met boeddhistische tempels, exotische dieren in het wild en spectaculaire eilanden. Naast een fascinerende geschiedenis en een unieke cultuur met verrukkelijke Thaise gerechten en ontspannende massages, beschikt Thailand over een moderne hoofdstad, een landelijke omgeving en vriendelijke mensen die de reputatie van Thailand als 'land van de glimlach' belichamen. Ontdek dit fascinerende en veelzijdige land door middel van deze Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

Thaise Maya By nu echt langer dicht

Het strand van Maya Bay in Thailand blijft langer dicht. Ruim een jaar geleden werd de toeristentrekpleister van Thailand, bekend van de film ‘The Beach’, gesloten, zodat het beschadigde koraal kon herstellen. De Thaise regering heeft nu besloten dat het strand in 2021 pas weer open gaat.

Het strand zou op 30 september vorig jaar opnieuw toegankelijk zijn, maar de periode van sluiting werd verlengd. Later dat jaar kwam het nieuws dat Maya Bay weer open werd gesteld voor toeristen, maar gesloten bleef voor de snelle boten.

Toeristen bezochten het beschermde natuurgebied per speedboot of veerpont. Dit is grotendeels de oorzaak van de de schade aan het koraal. Deze bezoeken liepen soms op tot 5000 bezoeken per dag.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn