Amazing Thailand

Laat je betoveren

Thailand is een wonderbaarlijk koninkrijk met boeddhistische tempels, exotische dieren in het wild en spectaculaire eilanden. Naast een fascinerende geschiedenis en een unieke cultuur met verrukkelijke Thaise gerechten en ontspannende massages, beschikt Thailand over een moderne hoofdstad, een landelijke omgeving en vriendelijke mensen die de reputatie van Thailand als 'land van de glimlach' belichamen. Ontdek dit fascinerende en veelzijdige land door middel van deze Ecademy!

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden
14 mei

Extra kans op tickets naar Thailand

Als deelnemer aan de e-learning 'Thailand - van noord naar zuid' op TravEcademy maak je extra kans op 2 tickets naar Bangkok, Thailand. Kom naar de Thailand Workshop op 14 mei en geniet van een heerlijk Thais driegangendiner. Er zijn nog maar 15 plekken over, dus meld je gauw aan!

Tourism Authority of Thailand laat je graag proeven van de Thaise keuken én van de Hidden Gems van Thailand. Voordat je gaat genieten van een heerlijk driegangendiner zijn er presentaties over Thailand en Thai Airways International. Tijdens deze avond maak je tevens kans op twee tickets naar Bangkok!

DATUM - 14 mei 2019 vanaf 18.30 uur

LOCATIE - Silom Thai Brasserie

ADRES - Voetboogstraat 13-17 in Amsterdam

RSVP - bevestig je komsts via thailand@usp.nl voor 7 mei 2019

Meld je aan!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn