Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 jaar geleden

TURESPAÑA lanceert #SpainWillWait video

#SpanjeWachtOpJe

TURESPAÑA, de nationale toeristische instantie verantwoordelijk voor de marketing van Spanje als toeristische bestemming wereldwijd, heeft de video ‘#SpainWillWait’ (España te espera) gelanceerd via haar verschillende sociale mediakanalen. Om hiermee het vertrouwen van de toeristen in Spanje te versterken door hen te herinneren aan al het moois dat Spanje te bieden heeft en waarvan men weer kan genieten zodra de COVID-19 crisis voorbij is.

De video is bedoeld om de vakantieganger met deze Spaanse beelden vanuit huis mee te voeren en de duurzame emotionele banden met de bestemming te verstevigen.
De video is beschikbaar in de originele Spaanse versie met Engelse ondertiteling of in de Engelse taal met Engelse ondertiteling; deze laatste is ook te zien op de Facebook-pagina van het Spaans Verkeersbureau in Den Haag.

#blijfthuis 
#SpanjeWachtOpJe 
#StaySafe 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn