Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 jaar geleden

Tenerife lanceert campagne #wellbeback

We komen terug & gaan samen op pad!

Het Tenerife Tourism Board lanceert de campagne #wellbeback, waarin de wens van het eiland om iedereen – zodra dat kan – weer te mogen verwelkomen centraal staat.

Zowel de minister van Toerisme van het eiland, Jose Gregorio Martin, als de CEO van Turismo de Tenerife, David Perez, zijn het erover eens dat de video ‘slechts een klein voorbeeld is van hoeveel we onze reizigers missen’: 

‘We zijn ervan overtuigd dat we, als we deze uitzonderlijke dagen eenmaal achter de rug hebben, met meer enthousiasme dan ooit onze familie, vrienden, buren en, in ons specifieke geval, onze toeristen weer zullen omarmen. We willen we hen er allemaal aan herinneren wat ze voor ons betekenen en vooral wat het eiland Tenerife hen kan bieden als het normale leven weer terugkeert.’

Bewonder de video hier:

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn